Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальні служби Києва готують електрообладнання та мережі до роботи в опалювальний сезон та за умов підвищеного навантаження – Петро Пантелеєв (+фото)

29 липня 2022 року, 12:32

Усі комунальні служби, відповідальні за справну та надійну роботу електромереж та електрообладнання, повинні зараз провести усі необхідні регламентні роботи, ремонт та підготовку до опалювального сезону. Система електропостачання повинна працювати надійно та якісно навіть за умови збільшеного навантаження. Про це сьогодні під час інспекції стану електрообладнання в Оболонському районі столиці заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зазначив, до зимового періоду повинні бути готовими всі системи життєзабезпечення, зокрема електрозабезпечення, і міська влада регулярно перевірятиме рівень виконаної роботи на місцях.

«Ми усвідомлюємо, що в нинішніх умовах опалювальний сезон буде непростим, і повинні готуватися до нього з підвищеною відповідальністю. Зима у нас буде непроста, тому все обладнання від якого залежить нормальне функціонування системи міста , має бути ідеально підготовленим. Зараз фокусуємо увагу на перевірці стану електрообладнання. Дуже важливо, щоб оперативний персонал пройшов розподільчу підстанцію, щитову будинку, оглянув ситуацію, підтягнув контакти, замінив деталі, і тоді надійність системи збільшується в рази. Плануємо і надалі проводити рейди спільно з головами районів, відповідними службами, щоб усі розуміли зону відповідальності та вимоги до них», – пояснив Петро Пантелеєв.

До інспекції також залучені фахівці ДТЕК Київські електромережі, які озвучили основні рекомендації та вимоги до стану обладнання, найпоширеніші недоліки, які необхідно виправити обслуговуючим організаціям для надійного електропостачання в житлових будинках.

Також у компанії зазначили, що до кінця  року буде проведений капітальний ремонт 6 високовольтних підстанцій, понад 600 трансформаторних та розподільчих пунктів, розчистка від зелених насаджень майже 150 кілометрів повітряних електричних ліній.

Інспекція електрообладнання в Оболонському районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]