Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальні служби отримують ремонтні матеріали для відновлення житлових будинків, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів

21 березня 2022 року, 14:02

На сьогодні у столиці вже понад 70 житлових будинків пошкоджені внаслідок обстрілів. Будівлі мають різні ступені пошкоджень: там, де руйнування критичні, мешканців відселили, де незначні – комунальні служби отримують ремонтні матеріали для відновлення. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що комунальні служби отримують ремонтні матеріали, щоб оперативно усунути пошкодження: плівку для ремонту вікон, кріплення, матеріали для ремонту покрівлі тощо.

«Кожна служба має чіткий алгоритм дій та чітко дотримується власних повноважень. Підприємства, що перевозять відходи, зокрема «Київкомунсервіс», мають відповідну техніку та регулярно вивозять габаритні уламки від вибухів. Служби оперативно відновлюють комунікації та послуги, щоб люди повертались у свої оселі в тих будинках, які придатні для проживання», – сказав заступник голови КМДА.

Працівники житлово-комунальної сфери, крім тих, хто пішов до лав ЗСУ та територіальної оборони, залишаються на робочих місцях та працюють, попри збільшення обсягу робіт і труднощі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]