Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальні ЖЕДи спрямують 265 млн грн із тарифу на поточний ремонт мереж, покрівель та електрощитових

16 травня 2018 року, 12:29

Цього року на проведення поточного ремонту та підготовку житлових будинків до опалювального сезону комунальними керуючими компаніями (структурними підрозділами яких є ЖЕД) буде спрямовано понад 265 млн грн. Це кошти з тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій, який сплачують кияни, у частині складової «Поточний ремонт». Про це під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко.

«У рамках тарифу за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у частині поточного ремонту планується використати понад 265 млн грн. Ці кошти будуть спрямовані на ремонт 1187 покрівель, ремонт внутрішніх систем теплопостачання, гарячого та холодного водопостачання у більш як 8 тисячах будинків. Також увага приділятиметься ремонту систем електропостачання, у зв’язку зі збільшенням загальної потужності побутових електроприладів у квартирах», – зазначив він.

Керівник Департаменту також заявив, що в межах програми соціально-економічного розвитку на поточний рік районні у місті Києві державні адміністрації спрямують понад 604 млн грн на виконання капремонту 2129 об’єктів: 204-х покрівель, 226-и сходових клітин, 224-х внутрішньобудинкових систем, 92-х фасадів, більше сотні дитячих майданчиків тощо. Ще на 647 об’єктах виконають інші ремонтні роботи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]