Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кошти, які були передбачені на виконання передвиборчих програм депутатів Київської міської ради, будуть спрямовані на програми та заходи щодо цивільного захисту населення, національного супротиву та оборони столиці

13 березня 2022 року, 14:28

Кошти, які були передбачені на вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних питань, виконання передвиборчих програм та доручень виборців, також можуть бути спрямовані на заходи у сферах цивільного захисту населення, національного супротиву та оборони столиці.

Таке рішення підтримали сьогодні, 13 березня, на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради IX скликання більшість депутатів.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, рішення передбачає внесення змін до Порядку використання коштів на вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборчих програм та доручень виборців на 2021-2025 роки.

«Відтак депутати Київської міської ради можуть направляти кошти на фінансування програм та заходів у сферах цивільного захисту населення, національного супротиву та оборони. Важливо в умовах воєнного стану оперативно розв’язувати питання, які постають задля забезпечення життєдіяльності столиці, підвищення обороноздатності та захисту мешканців міста», – наголосив Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]