Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кожен, хто задіяний у прибиранні снігу, несе персональну відповідальність за якість своєї роботи – Петро Пантелеєв

08 січня 2016 року, 21:27

У КМДА проаналізували роботу кожного структурного підрозділу, задіяного у прибиранні снігу та льоду під час погіршення погодних умов. Загалом, міські служби продемонстрували готовність до ефективної роботи. Про це розповів, відповідаючи на питання журналістів, заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Місто продемонструвало готовність до подібних погіршень погодних умов. Сніг йшов протягом кількох днів і всі служби були готові до цілодобової роботи. Проте, ця ситуація дозволила нам виявити і недоліки. Ми моніторили виконання завдань з ліквідації наслідків снігопаду у кожному з районів і не всі дали гарний результат. Зокрема, варто відзначити гарну роботу Печерського, Святошинського та Солом’янського районів. А Шевченківський, Дарницький і Дніпровський райони спрацювали гірше. На догану заслуговує в.о. голови Шевченківського району – його вже попереджено про персональну відповідальність», – сказав заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв також додав, що особливу увагу приділено відповідальності балансоутримувачів. Лише протягом трьох днів інспекція з благоустрою зафіксувала порушення та склала 145 протоколів про неналежне прибирання снігу на утримуваних територіях. Так, столичні організації та підприємства, які не прибирають сніг, вже оштрафовані на загальну суму близько 200 тисяч гривень.

«Перед нами стоїть завдання протягом доби виконати повний комплекс робіт з очищення вулично-дорожньої мережі від снігу. Основна увага має бути приділена пішохідним зонам. Кожен, хто задіяний у прибиранні снігу, несе персональну відповідальність за якість своєї роботи. Користуючись нагодою, звертаюся до всіх балансоутримувачів, незалежно від форми власності, – виконайте завдання, покладені на вас законодавством. Інакше ми будемо змушені штрафувати за неприбрані від снігу території. А це – мінімум 1700 гривень», – підкреслив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]