Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Лікарні Києва та Італії обміняються досвідом у протидії пандемії COVID-19 у форматі відео-конференції

14 травня 2020 року, 17:17

15 травня відбудеться відео-конференція між лікарнями Києва та Італії з метою обміну передовим досвідом італійських медиків у протидії пандемії COVID-19.

У відео-конференції візьмуть участь заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург, лікарі опорних столичних лікарень першої хвилі хворими на COVID-19.

Від італійської сторони у конференції візьмуть участь:

Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні Давіде Ла Чечіліа;

Професор Массімо Фантоні – спеціаліст з інфекційних захворювань. Працював  над ліками проти ВІЛ та СНІД протягом багатьох років. Є членом Італійської спільноти інфекційних та тропічних захворювань, Італійської спільноти паліативної допомоги та Міністерської комісії з паліативної допомоги. Брав участь у великій кількості національних та міжнародних конвенцій, що стосуються ВІЛ, паліативної допомоги, домашнього догляду, якості життя, невиліковно хворих, антибіотикотерапії, остеоартикулярних розладів. Відповідальний за лікарню Gemelli з хворими на COVID-19 в Римі;

Професор Вальтер Ріккарді – науковий радник Міністерства охорони здоров’я Італії. З січня до грудня 2019 року – Директор Департаменту жіночих, дитячих та суспільних наук про здоров’я Університету Августіно Гемелі фонду поліклінік IRCCS – Університету «Cattolica del Sacro Cuore», Рим. Президент Ради місії з питань раку Європейської комісії. У листопаді 2017 року був призначений в якості представника Італії у ВООЗ у виконавчій раді. У травні 2019 року отримав «Laurea Honoris Causa» в університеті Томаса Джеферсона, Філадельфія, США.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]