Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Литовський благодійний фонд Food for Ukraine доставив до Києва 28 вантажівок продуктів харчування для малозахищених верств населення (+фото)

31 березня 2022 року, 17:54

Благодійний фонд Food for Ukraine спільно з торгівельною мережею Novus доставив до Києва 28 вантажівок продуктів харчування для підтримки малозахищених верств населення. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Із першого дня повномасштабного вторгнення Food for Ukraine доставляє продукти для малозахищених киян та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах. Дуже приємно, що це була власна ініціатива фонду. І вже потягом місяця, у співпраці з Товариством Червоного Хреста України, Food for Ukraine забезпечує продуктами харчування наші територіальні центри соціального обслуговування громадян, чиї працівники вже безпосередньо забезпечують тих, хто потребує допомоги. Що важливо – це якісні продукти для збалансованого та повноцінного харчування», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що на сьогодні в Київ від фонду Food for Ukraine прибуло вже 28 вантажівок із гуманітарною допомогою, і місто очікує продовження поставок.

Голова фонду Food for Ukraine Неріюс Удренас зауважила, що ця гуманітарна допомога – результат роботи не тільки бізнесу, а й пересічних громадян Литви.

«За нашими даними, більше половини литовців уже зробили свій внесок, аби допомогти українському народу. Фонд Food for Ukraine об’єднує бізнес і людей, щоб спільними зусиллями допомогти вистояти Україні. Наразі ми вже змогли зібрати і доставити 560 тонн продуктів на суму понад 650 тисяч євро. Також ми звернулися до бізнес-партнерів із проханням продовжувати гуманітарну допомогу і не зупинятись. Саме нині ми повинні проявити всю людяність та підтримку, аби бути поряд з Україною у скрутні часи», – зауважив Неріюс Удренас.

Довідково.

Food for Ukraine – європейський благодійний фонд, який веде прозору діяльність, із компаніями-філантропами, що долучились до допомоги, а також за участю Червоного Хреста України і територіальних центрів соціального обслуговування міста Києва.
Фонд закуповує продукти харчування та забезпечує ними найуразливіші верстви населення Києва. Торгова мережа Novus забезпечує налагоджену логістику, щоб їжа надходила до населення у максимально короткий термін, і займається пошуком небайдужих компаній, які мають змогу на безоплатній основі надати продукти харчування.

Продукти харчування для підтримки малозахищених верств населення

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]