Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда: Київ прагне розвивати напрям ділового туризму (+фото)

01 жовтня 2021 року, 12:51

Діловий туризм є одним із пріоритетів для розвитку туристичної сфери Києва. І місто готове докладати усіх зусиль, щоб столиця стала хабом ділового туризму не тільки України, а й Східної Європи. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда під час відкриття конгресу ділового туризму Global MICE Congress Kyiv 2021.

«Це перша наша зустріч щодо ділового туризму з початку пандемії в офлайн форматі. І присутність представників великого бізнесу та послів інших країн свідчить, що іноземці зацікавлені в Києві як центрі ділового туризму. Для себе ми визначили цей напрям як пріоритетний для розвитку. Київ готовий приймати туристів з усього світу та за всіма напрямами сфери. А бізнес-туризм для нас не просто проведення зустрічей – ми хочемо створити умови, щоб люди могли отримати повний комплекс послуг. Тому міська влада максимально готова робити все, щоб ділові туристи проводили тут час комфортно і максимально результативно», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що Київ вже знаний у світі проведеннями грандіозних подій, які збирають гостей з усього світу: Євро-2012, Фінал Ліги Чемпіонів – 2018, пісенний конкурс «Євробачення». Крім того, у столиці щороку відбувається близько 1500 ділових заходів. 

Також Київ є зручним із точки зору транспорту, адже за допомогою різних видів транспортного сполучення до міста легко дістатися з багатьох частин Європи та світу.

Довідково.

Індустрія MICE – це спеціалізована ніша групового туризму, яка прагне замовляти, планувати, управляти та проводити зустрічі, семінари, виставки та інші заходи. Заходи проводяться для досягнення цілої низки ділових, академічних, професійних чи культурних цілей.

Індустрія MICE включає чотири різні типи туристичних ринків, а саме:

  • подорожі для зустрічей;
  • заохочувальні подорожі;
  • конференційні подорожі;
  • виставкові подорожі.

Діловий і МІСЕ туризм є одними із найбільш популярних видів туризму в світі. Індустрія MICE – одна з галузей гостинності, яка позитивно впливає на ріст міст, підприємств, напрямків та інших аспектів світового ринку.

За прогнозами, загальний обсяг промисловості MICE, який у 2019 році оцінюється в 916,1 млн дол. США, до 2030 р. отримає 1,78 млрд дол. США, а показник його зростання складе 6,1% у 2020-2030 рр.

Відкриття конгресу ділового туризму Global MICE Congress Kyiv 2021

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]