Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда привітала колективи радіо «Київ» та телеканалу «Київ» із професійним святом: Кожен працівник радіо і телебачення зараз веде свою війну, але на інформаційному фронті

16 листопада 2022 року, 13:13

Заступниця голови КМДА Марина Хонда привітала колективи радіо «Київ» та телеканалу «Київ» із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку і вручила Подяки Київського міського голови найкращим працівникам.

«Ми усі побачили, наскільки засоби масової інформації є важливими в умовах війни. Недарма найперше, що намагаються відключити російські окупанти на захоплених територіях – це теле- і радіомовлення та зв’язок . Кожен працівник радіо і телебачення зараз веде свою війну, але на інформаційному фронті. Завдяки їхній роботі кожен громадянин знаходиться в курсі подій, а актуальна та своєчасна інформація знімає панічні настрої. Я щиро вітаю усіх причетних із професійним святом та дякую за вашу роботу у цей непростий час», – зазначила Марина Хонда.

День працівників радіо, телебачення та зв’язку – професійне свято України. Відзначається щорічно 16 листопада. Свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв’язку України, згідно з Указом Президента України «Про День працівників радіо, телебачення та зв'язку» від 11 листопада 1994 року № 667/94.

Нині до журналістів і працівників сфери радіо і телевізійників долучаються також і представники інтернет-ЗМІ.

У цей день професійне свято відзначають і фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж і таких важливих на сьогодні мереж Інтернет-зв’язку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]