Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках святкування Дня батька Марина Хонда вручила новий автомобіль дитячому будинку сімейного типу (+фото)

13 вересня 2020 року, 15:37

У рамках відзначення Дня батька заступниця голови КМДА Марина Хонда вручила ключі від нового автомобіля дитячому будинку сімейного типу родини Краснокутської-Криворучко, які виховують 10 дітей.

«У Києві зараз працює 27 дитячих будинків сімейного типу. Я дуже вдячна таким батькам, які беруть на себе цю відповідальність, бо кожна дитина повинна виховуватися в родині. До кінця цього року ми відкриємо ще три дитячих будинки сімейного типу. Ми часто недооцінюємо роль батька в родині. І мама, і тато є повноправними учасниками виховання дитини. Дуже шкода, коли вважають, що батько має займатися виключно роботою і забезпечувати родину. У нас є цілий напрямок відповідального татівства, коли батько бере на себе максимум зобов’язань по догляду за дитиною. Дуже приємно, що вже декілька років поспіль ми відзначаємо День батька і дуже хочеться, щоб і тато, і мама були завжди поряд біля дітей», – зауважила Марина Хонда.

Загальноміський День батька має на меті привернути увагу до відповідального батьківства. У рамках святкування Марина Хонда вручила подяки Київського міського голови найактивнішим татам столиці.

Учасники свята мали змогу отримати консультації психологів та юристів, а для дітей були облаштовані ігрові майданчики, організовані конкурси та інтерактивні розваги.

Організаторами заходу стали Служба у справах дітей та сім’ї КМДА спільно з ГО «Міжнародний Центр Батьківства», Національною поліцією України та партнерськими організаціями.

Довідково.

Сьогодні в Україні 45% дітей живуть без біологічного батька. Ще більше дітей страждає від емоційної та духовної відсутності тата, що негативно впливає на благополуччя дітей і родини загалом.

День батька – це щорічне свято на честь усіх татусів, що відзначається більше ніж в 40 соціально розвинутих країнах світу на офіційному рівні, серед яких найбільш активно цей День святкують у США, Великобританії, Нідерландах, Франції та Китаї.

Вручення нового автомобіля дитячому будинку сімейного типу у рамках святкування Дня батька

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]