Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда вручила відзнаку Київського міського голови ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» (+фото)

08 травня 2019 року, 13:20

З нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня матері у Колонній залі КМДА відбулася церемонія відзначення батьків загиблих учасників АТО/ООС. Заступник голови КМДА Марина Хонда вручила громадській організації «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» відзнаку Київського міського голови.

«Я як мама прекрасно розумію, наскільки важко відпускати на війну свою дитину. А найстрашніше – не дочекатися її… Я схиляюся перед вами і дякую за силу вашого духу. Вірю, що у нашій країні якнайшвидше минуть ці страшні часи. А сьогодні – у День примирення – я бажаю нам усім миру», – сказала Марина Хонда, звертаючись до батьків загиблих учасників АТО/ООС.

Вона додала, що ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» відіграє важливу роль у соціалізації та адаптації бійців, що повертаються із зони ведення бойових дій.
Також під час урочистого концерту відбулось вручення нагород від Міністерства оборони України 250 батькам загиблих учасників АТО/ООС.

Фото - за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]