Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда взяла участь у покладанні квітів до Меморіалу Вічної Слави з нагоди Дня вигнання нацистів із України (+фото)

28 жовтня 2020 року, 12:00

Із нагоди 76-ї річниці вигнання нацистів із України заступниця голови КМДА Марина Хонда взяла участь в урочистому покладанні квітів до могили Меморіалу Вічної Слави.

«Цей день навічно закарбувався в пам’яті українського народу. Напевно, немає такої родини, якої б не торкнулася Друга світова війна. Але завдяки незламній волі людей, їхній силі духу вдалося перемогти нацистську навалу. Зараз Україна також захищає свою незалежність, і я впевнена, що героїзм наших предків є прикладом для бійців, які боронять нашу землю на сході держави», – зазначила Марина Хонда.

Нагадаємо, День вигнання нацистів із України від фашистських загарбників – це свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, у день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України, у день повного витіснення угорських та німецьких військ із найзахіднішого регіону теперішньої України – Закарпаття в результаті Східно-Карпатської наступальної операції.

Покладання квітів до Меморіалу Вічної Слави з нагоди Дня вигнання нацистів із України

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]