Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ми залучаємо найкращий світовий досвід, аби Київ став флагманом розвитку міст не лише в Україні – Віталій Кличко

20 квітня 2016 року, 21:25

«Я використовую свій міжнародний авторитет, аби ефективно застосовувати зв'язки і контакти з іншими містами світу і залучаю найкращий світовий досвід, щоб Київ став флагманом у розвитку міст не лише в межах України», – заявив мер столиці Віталій Кличко в інтерв’ю телеканалу «Київ».

«Я використовую свій міжнародний авторитет, аби розширювати контакти з іншими містами світу. Якщо їду до Берліна – привожу снігоприбиральну техніку, їду до поляків – привожу нові трамваї для столиці, з Давосу привіз домовленості про впровадження системи Smart City. Щоразу я намагаюсь привезти до Києва щось нове, використовувати усі можливі ноу-хау, які працюють у всьому світі, для того, щоб наше місто було сучасним і відповідало ключовим критеріям світової столиці», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що побував у багатьох містах світу і може з упевненістю сказати, що такого потенціалу, як у Києва, не мають інші міста.

«Нам потрібно використовувати цей потенціал, аби в українській столиці розвивався малий бізнес, з’явилися чіткі правила, за якими можна ефективно працювати. Нам вже є чим пишатися і ми справді будемо відповідати стандартам європейської столиці», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]