Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Київ віднесли до «червоної» зони обмежень з 23 березня 2021 року. Столиця ці обмеження запровадила ще 18 березня

20 березня 2021 року, 18:13

Завершилось засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС. За його результатами, Київ віднесли до «червоної» зони обмежень з 00:00 23 березня 2021 року. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він нагадав, що обмеження, які діють в «червоній» зоні столиця запровадила ще 18 березня рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС. Вони почали діяти вже сьогодні.

За словами Миколи Поворозника, остаточне рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві буде ухвалене в понеділок, 22 березня.

«Позиція міста у цьому питанні чітка – громадський транспорт має працювати! Звичайно, з урахуванням карантинних правил та обмежень. Бо зупинка транспорту призведе до колапсу в місті», – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]