Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «Реорганізація Пенсійного фонду України в м. Києві – перший крок до створення Єдиного соціального простору»

18 березня 2016 року, 18:30

Реорганізація органів Пенсійного фонду України в м. Києві – це перший крок до створення Єдиного соціального простору столиці. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час засідання колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

«Маю надію, що реформа системи соціальних послуг, в першу чергу, наблизить соціальні служби до людей, а не створить їм додатковий дискомфорт. Для цього усі служби столиці, які надають соціальні послуги, та міська влада розроблять оптимальний варіант реорганізації. Оскільки Київ розділений на райони, які мають свої особливості, до кожного з них буде застосовано окремий підхід», – сказав Микола Поворозник.

Він зауважив, що створення Єдиного соціального простору забезпечить комплексне вирішення низки соціальних питань, зокрема, компактного розміщення відповідних служб в одному місці, щоб отримувач послуг міг економити власний час і отримати якісне обслуговування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]