Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Сьогодні у столичному Центрі вакцинації проти COVID-19 вакциновано 1395 людей

29 травня 2021 року, 19:07

Сьогодні у столичному Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру, вакциновано 1395 людей. Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У Центрі сьогодні працювали 16 бригад, до яких входять реєстратор, лікар та медсестра. Окрім того, працювала й бригада «швидкої». До них, до речі, звернулися двоє людей. Вони госпіталізації не потребували, і після наданої допомоги та спостереження покинули центр», – написав Микола Поворозник.

Він нагадав, що Центр вакцинації працюватиме і 30 травня. Щеплення вакциною CoronaVac роблять киянам, які зареєструвалися у додатку «Дія». Для того, щоб вакцинуватися, необхідно при собі мати паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон для підтвердження запису на вакцинацію у додатку «Дія» та бажано – копію декларації з лікарем, якщо її підписано.

Вакцинація триватиме й у неділю 30 травня з 10:00 до 18:00 години за адресою Броварський проспект, 15 (корпус 4, вхід 4-А).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]