Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Цього року MotoOpenFest очікує понад 80 тисяч гостей (+програма)

17 червня 2021 року, 9:52

26-27 червня у столичному парку «Муромець» та біля Арки дружби народів пройде фестиваль MotoOpenFest 2021, а 25 червня біля Арки дружби народів відбудеться промо-день фестивалю. Організатори заходу очікують понад 80 тисяч гостей. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«MotoOpenFest 2021 – це четвертий всеукраїнський фестиваль розвитку мотоциклетної культури, мотоспорту, популяризації безпеки дорожнього руху, туристичної привабливості столиці і живої музики. У рамках фестивалю заплановано проведення змагань з квадро та мотоспорту, екстремальні шоу-програми, тест-драйви мото- та квадро-техніки, виставка світових мото-брендів, мото-тюнінг шоу, кубок кастомайзингу. Звичайно, жодного разу фестиваль не проходив без музики. І цьогорічний фестиваль – не виняток», – розповів Микола Поворозник.

За його словами цього року на глядачів та мотогонщиків чекає яскрава музична програма. Гості фестивалю: Бez Обмежень, Ляпис-98, Мачете, Друга Ріка, Скрябін&Юркеш, Табула Раса, ТАРТАК, AS/DS TRIBUTE, Аня Жуліна, Prime Orchestra,  Моторролла та Furman Band.

«Я постійно повторюю, що байкерська спільнота – приклад єднання однодумців, які завжди готові підтримати один одного. Мотофестивалі дають можливість кожному на короткий час поринути у життя шанувальників мото. Запрошуємо усіх на MotoOpenFest 2021! Вхід вільний! Буде шумно, драйвово, смачно і рок-н-рольно!» – закликав Микола Поворозник.

Подробиці на сторінці фестивалю https://www.facebook.com/MotoopenfestKiev

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]