Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Вакцинація працівників столичної галузі освіти – один з елементів підготовки до навчального року

02 серпня 2021 року, 16:40

Вакцинація працівників столичної галузі освіти – один з важливих елементів підготовки до нового навчального року. На сьогодні у столиці вакциновано 88 595 працівників столичних навчальних закладів, а це лише 57%. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Працівники закладів шкільної та дошкільної освіти найбільш вразливі до захворювання на коронавірус. Це зумовлено великою кількістю контактів та тим, що значна їх частина – літні люди. Сьогодні наше завдання охопити вакцинацією максимальну кількість працівників, і таким чином вберегти їх від важкого перебігу захворювання. Місто створило усі умови для того, щоб працівники освіти мали змогу щепитися. Тож, не зволікайте, вакцинуйтеся, збережіть своє здоров’я та своїх рідних», – закликав Микола Поворозник.

За його словами, загалом за весь період вакцинальної кампанії столиця залишається лідером вакцинації проти COVID-19 у країні – станом на 2 серпня вже зроблено 849 361 щеплення. Першу дозу вакцини вже отримали 557 577 осіб, другу – 291 784.

Нагадаємо, що у столиці можна вакцинуватися у 22 центрах масової вакцинації: у Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру, а також – у 21 міні-вакцинальному центрі у кожному районі, які працюють на вихідних. Окрім того, вакцинуватися можна у кабінетах щеплень у медзакладах охорони здоров’я первинної ланки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]