Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник вручив почесні грамоти Заслуженим донорам України та активістам донорського руху

13 червня 2017 року, 19:29

Заступник голови КМДА Микола Поворозник вручив почесні грамоти Департаменту охорони здоров’я за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі, активну життєву позицію в ім’я милосердя та гуманізму Заслуженим донорам України, які мешкають у столиці, та активістам донорського руху.

«Я вклоняюся перед вами, оскільки завдяки вам врятовано чимало життів. Донорської допомоги щоденно потребують мільйони людей від новонародженого малюка в пологовому будинку до дорослої людини. Знаю, ваше бажання допомагати іншим йде від серця, і всі добрі справи повернуться вам сторицею. Я дякую за те, що ви є, бажаю міцного здоров’я, сімейного благополуччя і щастя», – сказав Микола Поворозник.

За його словами, сьогодні міська влада працює над оптимізацією київської служби крові, результатом якої стане об’єднання міських служб крові в одну структуру. Основним завданням новоствореного підприємства стане організація заходів безпеки процесу переливання крові як для донорів, так і для тих хто потребує переливання крові, шляхом забезпечення цього процесу сучасною матеріально-технічною базою.

Нагадаємо, статус Почесного донора України набувають донори, які безоплатно здали кров у кількості 40 разових максимально допустимих доз або плазму крові в кількості 60 разових максимально допустимих доз, незалежно від часу їх здачі. Звання Заслужений донор України отримують донори, які безоплатно здали кров та її компоненти більше 100 разів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]