Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник вручив видатним киянам високі державні та урядові нагороди України

29 березня 2019 року, 16:15

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник вручив високі державні нагороди та відзнаки Уряду киянам за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм.

«Для мене велика честь вітати киян, які сьогодні нагороджуються високими державними та урядовими нагородами України, відзнаками Верховної Ради України. Ваші особисті заслуги достойно оцінені суспільством, київською громадою та державою. Завдяки вашій самовідданій праці, високому професіоналізму, патріотизму, вашим добрим справам наша столиця та наша країна змінюються і рухаються вперед! Я вдячний вам за невпинну роботу та активну участь у розвитку столиці України», – привітав присутніх перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він також вручив волонтерам відзнаки Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» за громадянську мужність, значний особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки Української держави.

«Дякую вам за те, що несете таку важливу і відповідальну місію підтримки та допомоги. Нехай ці нагороди надихають вас на нові звершення!» – сказав Микола Поворозник.

Він побажав усім успіхів у всіх починаннях, невичерпної енергії, міцного здоров’я, затишку в родинному колі, миру, добра, злагоди і віри у гідне майбутнє України.

Киян нагородили орденами, «За заслуги» ІІ-ІІІ ступенів, «За мужність» ІІІ ступеня, Княгині Ольги ІІ-ІІІ ступеня, почесними званнями України «Народний артист України», «Заслужений артист України», «Заслужений вчитель України», «Заслужений лікар України», «Заслужений діяч мистецтв України», «Заслужений працівник культури України», «Заслужений працівник освіти України», «Заслужений працівник сфери послуг України», «Заслужений працівник соціальної сфери України», «Заслужений юрист України», «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України», почесними грамотами Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, грамотами Верховної ради України та подяками Прем’єр-міністра України.

Нагороди та відзнаки отримали 94 киянина.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]