Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам у Києві (+фото)

15 лютого 2019 року, 12:30

У столиці до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, що відзначають 15 лютого, відбулася урочиста церемонії покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Учать у церемонії разом із представниками Уряду України взяв перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Микола Поворозник відзначив патріотизм ветеранів та важливу роль, яку відіграють воїни-афганці у знакових подіях сучасної України.

«Після повернення додому ви не залишаєтесь байдужими до долі України: берете активну участь у всіх знакових подіях державотворення. Саме ви вийшли на Майдан та брали активну участь у мирному протесті проти режиму Януковича. Ви одними з перших поїхали на Схід аби передати свій досвід та захистити цілісність нашої держави», – сказав Микола Поворозник.

Він зазначив, що через війну в Афганістані пройшли 160 тисяч українців, зокрема, 12,5 тисячі киян. Загинуло понад 3 тисяч наших співвітчизників, у тому числі 126 киян.

Нагадаємо, що у лютому столиця вшановує пам’ять учасників бойових дій на території інших держав.

Церемонія покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам у Києві

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]