Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Я подаю позов на Давида Арахамію та Ірину Верещук щодо розповсюдження неправдивої інформації (+відео)

24 травня 2021 року, 14:35

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник позиватиметься в суді до Давида Арахамії та Ірини Верещук із метою захисту честі та гідності і розповсюдження неправдивої інформації. Про це він повідомив під час прес-конференції.

«Враховуючи те, що публічні особи продовжують маніпулювати, поширювати неправдиву інформацію про моє нібито затримання, обшуки і тому подібне, я публічно повідомляю, що станом на сьогодні зареєстровано вирок суду про завершення розслідування справи, до якої мене намагалися «прив’язати», і притягнення до кримінальної відповідальності причетної особи! Я до цієї справи не маю жодного стосунку! Тому я подаю позов на публічних осіб, які продовжують поширювати відверту брехню. А саме – на Давида Арахамія та Ірину Верещук», – наголосив Микола Поворозник.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]