Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник закликав журналістів з розумінням поставитися до роботи медиків закладів охорони здоров’я, визначених базовими для госпіталізації хворих з підозрою на COVID-19

16 березня 2020 року, 20:07

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник закликав журналістів з розумінням поставитися до роботи медиків закладів охорони здоров’я, визначених базовими для госпіталізації хворих з підозрою на COVID-19. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Друзі-журналісти! Наполегливо прошу з зрозумінням поставитися до роботи медиків, у першу чергу лікарів-інфекціоністів та головних лікарів закладів, що визначені базовими для госпіталізації хворих з підозрою на COVID-19. Сьогодні медики працюють у посиленому режимі, щоб бути максимально готовими на випадок можливого загострення епідемічної ситуації. Головним завданням лікарів є надання медичної допомоги, виконувати яке, зважаючи на надвисоку цікавість представників ЗМІ до теми коронавірусу, стало складніше. Ми й надалі будемо оперативно інформувати про актуальну епідемічну ситуацію, надавати усі необхідні пояснення та коментарі. Для цього ви можете звертатися до прес-служби Київської міської державної адміністрації або Департаменту охорони здоров’я», – зазначив Микола Поворозник.

Він зазначив, що уся необхідна інформація публікуватиметься на офіційному порталі Києва та на сторінці у Фейсбук та подякував за розуміння.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]