Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «Закликаю патрульну поліцію забезпечити оперативний контроль за дотриманням водіями великовагового транспорту обмеження руху в спеку»

30 червня 2017 року, 17:12

Незважаючи на заборону в’їзду в столицю великовантажного транспорту у спекотну погоду з 10:00 до 22:00, численні фури продовжують їздити дорогами міста. Так, учора лише впродовж 2-х годин на вул. Олени Теліги зафіксовано 82 фури. Про це заявив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Насамперед, недотриманням водіями та власниками великовагового транспорту вимог заборони в’їзду у Київ негативно впливає на дорожню інфраструктуру, на відновлення якої столична влада виділяє кошти із місцевого бюджету. Окрім того, такі дії негативно впливають і на здоров’я киян, адже у безвітряну спекотну погоду в атмосферному повітрі збільшується концентрація шкідливих викидів із транспорту», – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, судячи з практики, повністю покладатися на відповідальність водіїв неможливо, тому влада не повинна залишати ситуацію поза увагою.

«Ми вчергове звертаємося до Управління патрульної поліції у м. Києві з проханням забезпечити оперативний контроль за дотриманням водіями великовагового транспорту обмеження руху вулично-дорожньою мережею столиці, які діють відповідно до розпорядження КМДА від 07.07.2012 № 1173 «Про обмеження руху великовагового автотранспорту на вулицях і дорогах м. Києва у зв’язку з підвищенням температури повітря», – наголосив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]