Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого тижня київська підземка перевезла більше ніж 4,6 мільйона пасажирів, із яких 1,1 мільйона – за пільговими документами

23 травня 2023 року, 11:17

Минулого тижня столична підземка перевезла більше ніж 4,6 мільйона пасажирів, із яких 1,1 мільйона – за пільговими документами. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

За цей час було проведено необхідні планові ремонтні роботи, зокрема замінено 92 шпали та 35 шт. підкладки типу «метро». Нагадаємо, що на станціях «Дружби народів» та «Шулявська» продовжуються почергові капітальні ремонти ескалаторів. Також триває заміна турнікетів на станції «Либідська».

Інтервали руху поїздів у години пік у будні дні 3-4 хвилини, у міжпікові – 6-8 хвилин. Удень, у вихідні дні, інтервал між поїздами – 6-7 хвилин. Вся актуальна інформація про режим роботи метрополітену за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7290.

Нагадаємо, що минулого понеділка на 9 станціях запрацювали другі вестибюлі, зокрема на станціях: «Святошин», «Нивки», «Лівобережна, «Чернігівська», «Героїв Дніпра», «Контрактова площа», «Васильківська», «Позняки», «Харківська».

Під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію в комендантську годину (із 00:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий:

  • при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ – посвідчення особи;
  • прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу. Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей;
  • уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]