Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого тижня київським метрополітеном скористалося 3,3 мільйона пасажирів

21 червня 2022 року, 10:58

Минулого тижня, з 13 до 20 червня, київським метрополітеном скористалося 3,3 мільйона пасажирів. Майже 850 тисяч пасажирів скористались правом на пільговий проїзд. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Інтервал руху у пікові години становить 4-5 хвилин, у міжпікові – 8-10 хвилин. Детальний графік руху поїздів та режим роботи станцій доступний на сайті КП «Київський метрополітен».

Зазначимо, що сплатити за поїзд можна:

  • Транспортною карткою;
  • Qr-квитком;
  • Qr-кодом, згенерованим у додатку «Київ Цифровий»;

Безконтактною банківською карткою:

  • Мобільними додатками ApplePay та Google Pay.

Оператором оплати проїзду у громадському транспорті визначено КП «ГІОЦ», у разі виникнення запитань просимо телефонувати на гарячу лінію оператора (044) 366 55 55.

Зазначимо, що поїзди слідують повз станції «Хрещатик», «Дніпро», «Гідропарк», «Майдан Незалежності». Також наразі не працює пересадочний вузол «Хрещатик»-«Майдан Незалежності». Водночас, пересадочні вузли «Золоті ворота»-«Театральна» та «Площа Льва Толстого»-«Палац спорту» доступні для пасажирів.

Під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється. Водночас підземні станції як укриття працюють цілодобово.

Нагадаємо, тривають капітальні ремонти ескалаторів на станціях «Лук’янівська» та на пересадці «Золоті ворота» – «Театральна».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]