Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська лікарня ветмедицини разом із благодійним фондом «Постраждалі діти війни» у морози годуватимуть безпритульних тварин на вулиці

18 січня 2021 року, 14:20

Аби допомогти безпритульним тваринам пережити морози, КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» разом із БФ «Постраждалі діти війни» три дні годуватимуть котів та собак на вулицях столиці. Корм доставлятимуть у промислові зони, де мешкає багато чотирилапих безхатьків. Про це повідомила в. о. директорки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур.

«Котам і собакам, які не мають домівок, складно пережити таку погоду. Тому спільно із благодійним фондом ми організували акцію «Нагодуй безпритульну тварину». Фонд забезпечує тварин кормом, а ми допоможемо із доставленням у ті локації, де мешкає найбільше безпритульних тварин. За такої погоди їжа є однією з головних умов їхнього виживання, тому такі акції надзвичайно важливі», – зазначила керівник міської ветклініки.

Акція триватиме до 20 січня. Усього за три дні планується відвідати близько десятка місць компактного проживання безпритульних тварин.

У кожного киянина є можливість підтримати тварин, які живуть на вулиці.

Можна нагодувати тварину самостійно. Як це зробити правильно, можна прочитати на сторінці КП «КМЛВМ» у Facebook.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]