Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада ініціює проведення спільних рейдових перевірок столичних перевізників – Микола Поворозник

16 лютого 2018 року, 21:17

Міська влада ініціює проведення спільних рейдових перевірок столичних перевізників. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«За дорученням мера, міська влада проведе спільні рейдові перевірки автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування на предмет дотримання вимог договорів, укладених із організатором перевезень на території столиці, норм і стандартів із безпеки руху та перевезень пасажирів», – написав Микола Поворозник.

Він наголосив, що таке рішення стосується перевізників як комунальної, так і приватної форм власності.

«У першу чергу перевірятимемо технічний стан рухомого складу, наявність та результати медичних обстежень водіїв. Окрема увага буде приділена кваліфікації водіїв. У разі виявлення порушень міська влада реагуватиме жорстко!» – зазначив у дописі Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]