Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада продовжує заповнювати вакантні посади керівників через відкриті та прозорі конкурси – керівник апарату КМДА

24 жовтня 2016 року, 12:47

Столична влада продовжує практику відкритих та прозорих конкурсів на заміщення вакантних посад керівників у Київській міській державній адміністрацій. Про це під час брифінгу повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«У Київській міській державній адміністрації прийнято рішення про оголошення конкурсів на зайняття вакантних посад директорів кількох департаментів. Зокрема, Департаменту з питань реєстрації, Департаменту охорони здоров’я та Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій, а також начальника управління з питань реклами», – повідомив керівник апарату КМДА.

Крім цього, за словами Володимира Бондаренка, конкурс також оголошено на зайняття вакантних посад заступників директорів департаментів охорони здоров’я та суспільних комунікацій.

Строк прийняття документів для участі у конкурсах триватиме протягом 15 календарних днів з моменту оприлюднення оголошення на сайті КМДА та Нацдержслужби.

Орієнтовно переможці вказаних конкурсів будуть названі з 29 листопада до 7 грудня цього року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]