Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада шукатиме можливості для практичної підтримки підприємств, які працюють у столиці

19 липня 2016 року, 16:25

Продукція місцевих виробників має і буде застосовуватися для потреб міста. На цьому під час виїзного засідання Ради директорів підприємств наголосив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс та запевнив, що міська влада шукатиме можливості для практичної підтримки підприємств, які працюють у столиці.

«Сьогодні ми побачили машини та обладнання, які виробляє «Магістраль». Усе, що було продемонстроване, придатне до застосування у господарстві міста, у різних сферах, – каже Геннадій Пліс. – Трактори, снігомети, авто і техніка для ремонту доріг – усе це ми можемо купувати не за кордоном, а у своїх компаній».

Перший заступник голови КМДА вважає одним із першочергових завдань влади розробку програм для реальної підтримки столичних виробників.

У свою чергу, директор заводу «Магістраль» Микола Курченко каже, що сьогодні підприємство постачає продукцію на світові ринки та готове до розширення партнерства.

«Ми маємо сертифікати, що підтверджують якість продукції та співпрацюємо з потужними концернами. Так, ми переживаємо складні часи, – зізнається керівник заводу, – але віримо, що завдяки підтримці столичної влади зможемо пережити їх, будучи корисними місту».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]