Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає киян брати активну участь у житті столиці – Володимир Бондаренко

17 січня 2017 року, 10:45

Міська влада закликає киян активніше долучатися до суспільно-політичного життя міста та брати участь у конкурсах і проектах оголошених столичною владою. Про це заявив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

«Матеріали щодо конкурсів, які оголошує Київська міська державна адміністрація, розміщуються на офіційному веб-порталі. Ми закликаємо киян бути активними та подавати свої заявки й пропозиції на конкурси. Міській владі надзвичайно важливо бачити зацікавленість столичних мешканців у майбутньому нашого міста. Упевнений, що разом ми зробимо Київ ще кращим!», – наголосив Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, що наразі здійснюється прийом матеріалів на здобуття Мистецької премії «Київ», а з 20 січня розпочнеться прийом заявок на конкурс проектів із реалізації у 2017 році енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках.

 

Довідково.

На здобуття Мистецької премії «Київ» висуваються нові оригінальні твори у восьми номінаціях, що створені впродовж трьох останніх років, але не пізніше ніж за півроку до їх висунення на премію. Авторами мають бути один митець або група митців (до 3 осіб), які живуть і працюють у місті Києві. Матеріали потрібно подати не пізніше 10 лютого 2017 року. Вручення Премії відбувається щорічно в рамках святкування Дня Києва. Премія «Київ» присуджується митцеві тільки один раз.

Прийняття на розгляд комісії проектів із реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва буде відбуватися з 20 січня до 28 лютого 2017 року. Конкурс відбудеться за принципом 70/30, тобто 70% покриває міський бюджет, а 30% від загальної вартості робіт за поданим проектом має гарантувати відповідно об’єднання співвласників багатоквартирного будинку або житловий кооператив.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]