Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає киян не користуватися власним авто під час снігопаду та віддавати перевагу громадському транспорту

06 лютого 2017 року, 7:57

Для подолання наслідків снігопаду кількість задіяної снігоприбиральної техніки збільшено. Як повідомляє КК «Київавтодор», упродовж вечора неділі та в ніч понеділка спецтехніка та бригади з ручного прибирання безперервно очищали та обробляли вулично-дорожню мережу. Слідкуючи уважно за прогнозом погоди, «Київавтодор» завчасно розташував спецтехніку на вихідних позиціях, тож як тільки розпочався снігопад, дорожники приступили до очищення доріг та вулиць столиці.

Нагадаємо, що у зв’язку із погіршенням погодних умов у понеділок, 6 лютого 2017 року, з 06:00 ранку до столиці обмежено в’їзд великогабаритного транспорту.

Міська влада закликає киян не користуватися власним авто під час снігопаду та віддавати перевагу громадському транспорту. Це дуже необхідно для якісного та своєчасного прибирання снігу в умовах снігопаду, та значно прискорить роботу комунальних служб і дозволить уникнути виникнення заторів на дорогах міста.

Крім того, в умовах ускладнення погодних умов водіям приватних авто рекомендується дотримуватися правил паркування, зокрема – не залишати приватні авто на узбіччях доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо ж уникнути поїздки приватним авто не можливо, Управління з питань надзвичайних ситуацій  КМДА закликає водіїв бути уважними та обережними на автошляхах столиці та дотримуватися наступних рекомендацій:

- за можливості, користуватися громадським транспортом;

- при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму;

- дотримуватися безпечної дистанції та швидкості руху;

- пересуватися з увімкненими габаритними вогнями чи протитуманними ліхтарями;

- з особливою обережністю рухатися мостами та естакадами;

- намагатися уникати ризикованих маневрів;

- утримуватися від подорожей на далекі відстані.

Пішоходам рекомендується рухатись тротуарами з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]