Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає киян не пересуватися приватним автотранспортом без нагальної потреби, аби першочергово забезпечити потребу у пальному для військових

29 квітня 2022 року, 13:25

Міська влада закликає киян, і зокрема водіїв, не пересуватися містом приватним автотранспортом без нагальної потреби через брак палива. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«На сьогодні у нас інші пріоритети щодо забезпечення пальним, ніж просто забезпечення містян, що приїхали в місто і їм потрібно кудись переміщатися. Треба пам’ятати про потреби армії і наших захисників. Кияни, якщо ви повернулися у столицю, будь ласка, за можливості користуйтеся громадським транспортом. Ті, хто перебуває у безпечних місцях, будь ласка, зачекайте із поверненням», – наголосив Микола Поворозник.

Він також додав, що наразі в місті немає проблем із використанням громадського транспорту. Мережа постійно розширюється, аби забезпечити перевезення мешканців, які повертаються у столицю. У столиці курсує метро і наземний транспорт.

Нагадаємо, що у столиці працює 62 автобусних, 16 трамвайних та 25 тролейбусних маршрутів.

Перелік актуальних маршрутів доступний за посиланням – https://bit.ly/3xB5UPD 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]