Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає водіїв утриматись від поїздок власними авто – сильні снігопади триватимуть кілька днів

18 грудня 2017 року, 17:29

Міська влада закликає водіїв утриматись від поїздок власними авто та надати перевагу громадському транспорту – за прогнозами синоптиків сильні снігопади у Києві триватимуть кілька днів.

Також нагадуємо про заборону паркуватися в непередбачених для цього місцях. Переконливо просимо не залишати автівки на узбіччях доріг, аби не створювати складнощів для роботи снігоприбиральної техніки. Транспорт, що заважатиме прибиранню снігу, буде евакуйовано.

Як вже повідомлялося, ускладнення погодних умов у вигляді сильного снігу, хуртовини та вітру, у столиці триватиме до 20 грудня включно. До того часу у разі потреби буде обмежуватися в’їзд великогабаритного транспорту у столицю з метою забезпечення безперешкодної роботи снігоприбиральної техніки та зменшення можливості виникнення заторів. Так, зазначене обмеження діятиме 18 грудня з 17:00 орієнтовно до 22:00 та з 06:00 19 грудня у разі несприятливих погодних умов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]