Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає взяти тварину з тимчасового притулку

04 травня 2022 року, 9:27

Київська міська влада закликає взяти тварину з тимчасового притулку, в який через війну потрапляють домашні улюбленці. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Війна прийшла не тільки до людей, вона прийшла й до тварин – домашніх улюбленців. Дехто з них, через різні обставини втратив дім, господарів, яких любив і був їм відданим. У столиці на території Національного комплексу «Експоцентр Україна» працює тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр», – сказав Микола Поворозник.

Він додав, що притулок створений спільними зусиллями волонтерських організацій та міських служб. На сьогодні там перебувають 25 собак і 5 кішок, яких привезли з Київської області: Ірпеня, Бородянки, Гостомеля та інших містечок та сіл.

«Для вас це може бути непростий крок, і зрозуміло, що питання комфорту і небажання доглядати за твариною можуть часто відганяти думки про те, щоб взяти додому тварину. Та подумайте про те, якою щасливою ви зробите тварину з притулку, яка, як показує практика, вже й так настраждалася. Повірте, вона стане вам відданим і вірним другом і цінуватиме вашу доброту і тепло. Знайшовши дім, вони будуть вдячні вам. Не сумнівайтеся, приходьте в притулок з добром за щастям!» – наголосив Микола Поворозник.

Потрапити до притулку можна за попереднім записом (093-540-12-18) з 10:00 до 17:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]