Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада змінила механізм роботи з пресою в умовах воєнного стану, аби офіційна інформація була максимально доступною в Україні та у світі

06 квітня 2022 року, 17:11

Важливою складовою у діяльності міської влади є інформування населення та максимальне сприяння журналістській діяльності, як українських, так і закордонних ЗМІ. Саме тому в умовах воєнного стану прес-служба КМДА змінила механізм роботи з пресою, аби офіційна інформація була максимально доступною. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Важливо, аби світ знав правду про те, що насправді відбувається зараз в українських містах, селищах та селах. І, звичайно ж, у столиці. Тому для представників ЗМІ місто спільно з Міністерством внутрішніх справ організовує прес-тури на важливі об’єкти, надаючи транспорт і організаційний супровід. Зараз діють і нові правила висвітлення у ЗМІ роботи лікарень, аби медзаклади не стали мішенню ворога. Дотримуючись цих правил, місто показує пресі, як працюють медики, що лікують поранених унаслідок дій окупанта, або де народжуються маленькі українці. Так само організовуються візити преси в укриття, у яких містяни змушені ховатися від авіаударів ворога. Для поїздок у передмістя, де точилися бої, організовуються спеціальні виїзди спільно із МВС», – розповів Микола Поворозник.

Нагадуємо, розсилка анонсів подій для преси, що організовує КМДА в умовах воєнного стану, тепер також здійснюється окремо українським на іноземним медіа двома мовами.

Підписатися на розсилку можна, заповнивши потрібну форму:

Аби журналісти могли оперативно отримувати відповіді на свої питання створено спеціальні форми для запитів. Поставити питання також можна двома мовами.

Контакти для представників МЕДІА – за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/dlya_zmi/kontakti_dlya_zmi_257968.html  

Слідкуйте за новинами від міської влади у соціальних мережах:

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]