Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міські соціальні служби нагадують, що у столиці працює «Телефон довіри»

18 січня 2016 року, 9:26

У столиці продовжує працювати «Телефон довіри» з питань надання консультативної, психологічної та правової допомоги потерпілим від насильства, а також особам, які вчинили насильство. Про це повідомляють у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та закликають киян не соромитися та звертатися за допомогою у разі потреби.

Зазначимо, що телефонна лінія відкрита в рамках проекту «Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в Україні», який фінансується Європейським Союзом. Проект реалізовано за підтримки МГО «Право на здоров’я», МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Унікальність телефонної лінії у тому, що людина одразу після дзвінка може прийти до соціальних служб, які функціонують на базі КМЦСС та «Центру допомоги дівчатам та молодим жінкам у складних життєвих обставинах», й отримати комплексну допомогу: безкоштовну консультацію юриста, який за потреби складе позов, а також психологічну підтримку або консультацію фахівця. Усі питання вирішуються в межах одного приміщення.

Телефон довіри з питань насильства: (044) 456-78-50 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів та телефонів-автоматів на вулиці).

Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 15:00 до 19:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]