Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто не планує ліквідовувати пішохідну зону біля Бессарабської площі

06 березня 2023 року, 16:23

Пішохідну зону біля Бессарабської площі не планують ліквідовувати. Про це інформує директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор.

Він наголосив, що наразі тривають обговорення щодо ефективної організації дорожнього руху в центрі міста.

«Зараз, в умовах воєнного стану, обмежено рух транспортних засобів вулицею Грушевського та на низці прилеглих вулиць поблизу державних установ. Тож транспортний потік автівок, які рухаються з бульвару Тараса Шевченка та вулиці Хрещатик у напрямку вулиці Басейної та бульвару Лесі Українки, суттєво збільшився. Ліквідовувати пішохідну зону та відкривати Бессарабську площу для руху автомобілів наразі не планується», – запевнив Руслан Кандибор і закликав журналістів не поширювати неперевірену інформацію.

Він також додав, що наразі місто продовжує працювати над упорядкуванням паркування в місті, зокрема і біля Бессарабської площі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]