Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто спільно з правоохоронцями повертає вкрадене у київської громади – Володимир Бондаренко

05 грудня 2016 року, 14:09

Місто спільно з правоохоронними органами повертає вкрадене у київської громади. «Сквер Героїв Небесної Сотні – це не перший і не останній об’єкт, який ми повернули до власності киян», – про це заявив сьогодні на брифінгу керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

За його словами, спільними із правоохоронцями зусиллями вже повернуто до комунальної власності ряд земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна, відкрито низку резонансних кримінальних проваджень. Особлива увага приділена об’єктам, які вибули із власності киян за незаконними рішеннями Київради минулих скликань та сумнівними судовими рішеннями.

«Останній час у засобах масової інформації ви чуєте про численні рішення судів на користь міста. Це і Сквер Героїв Небесної Сотні, і острів Галерний, і буферна зона Софії Київської. Місто дає чіткий сигнал: вкрадене буде повернуто до власності киян саме правовими, а не політичними механізмами», – констатував Володимир Бондаренко.

Керівник апарату також зазначив, що це стає можливим завдяки спільним зусиллям влади столиці та правоохоронних органів. Як зазначив Володимир Бондаренко, незабаром місто проведення спеціальну прес-конференцію, де презентує повернуті у власність киян активи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]