Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Між Києвом і Венецією посилять інвестиційну співпрацю

01 лютого 2018 року, 12:12

Поглиблення партнерства між владою Києва та Італії очікується найближчими роками. Про це йшлося під час зустрічі заступника голови КМДА Дмитра Давтяна із заступником мера м. Венеція Бенджаміном Піро та представниками італійських компаній.

«Нещодавно ми провели Українсько-Італійський бізнес-форум, і він окреслив черговий крок у наших взаємовідносинах. Нам справді важливо, що ми бачимо, куди потрібно розвиватися, і що можемо запозичити досвід один одного. Співпраця з Італією завжди була цікавою, а досвід – практичним», – зауважив Дмитро Давтян.

Зараз сторони мають на меті створення платформи інвестицій і колаборацію між Києвом та Венецією. Італійці вважають, що реалізація спільних проектів буде на користь обом містам.

«Ми зацікавлені в інвестиціях, які сприятимуть розвитку, які даватимуть поштовх новим проектам і можливостям», – наголосив Дмитро Давтян.

Очікується, що наступним етапом буде деталізація домовленостей і візит української сторони до Італії.

«Важливо домовлятися, та більш важливо – робити практичні кроки, щоб ці домовленості ставали реальними проектами», – переконаний заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]