Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Муніципальна книгарня «Сяйво книги» до Дня Незалежності підготувала подарунки: знижки до 30% на весь асортимент

20 серпня 2021 року, 14:37

Одна з найстаріших діючих книгарень України «Сяйво книги» долучається до святкування 30-ї річниці Незалежності. Із цієї нагоди кожен покупець має змогу отримати знижки на весь асортимент книгарні до -30%. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Міський магазин».

«Вітаємо всіх із Днем Незалежності та запрошуємо киян та гостей столиці до нашої затишної книгарні. Традиційно до чудових книг ми пропонуємо найсмачнішу каву у центрі міста. Книги за спецціною можна придбати відсьогодні до 23 серпня, тож чекаємо на вас», – додають у комунальному підприємстві.

Єдина у місті муніципальна книгарня «Сяйво книги» розташована за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Нагадуємо, що у книгарні «Сяйво книги» на постійній основі проходять виставки українських художників, презентації книг авторів сучасності, лекції та літературні заходи для дітей та дорослих. Із анонсами та актуальним розкладом можна ознайомитися на сторінці КП «Міський магазин» у мережі Facebook – https://www.facebook.com/magazinkp/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]