Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Муніципальна книгарня «Сяйво книги» запрошує використати кошти «єПідтримки» на книги

05 січня 2022 року, 13:48

Міська муніципальна книгарня «Сяйво книги» запрошує киян використати виплачену за вакцинацію 1000 грн на придбання якісної літератури та підтримати книговидання в Україні. Про це повідомляє КП «Міський магазин», що є структурним підрозділом Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

«Із початком дії держпрограми «єПідтримка» з виплати однієї тисячі громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19, наші відвідувачі активно користуються можливістю використати кошти на книги. Чудово, що кияни стали більше читати та духовно збагачуватись. У нас величезний вибір дитячої, навчальної та художньої літератури. Консультанти книгарні радо допоможуть обрати саме те, що вам потрібно для розвитку», – зазначили у КП «Міський магазин».

Фахівці комунального підприємства нагадали, як отримати кошти після проходження повного курсу вакцинації.

Для цього необхідно:

  1. Встановити на мобільний пристрій застосунок «Дія» та згенерувати сертифікат про вакцинацію. Важливо: за допомогою паперового сертифікату одноразову виплату поки що отримати неможливо.
  2. У застосунку «Дія» в розділі «Послуги» обрати пункт «єПідтримка».
  3. Після автоматичної перевірки на наявність «зеленого сертифіката» про вакцинацію обрати з переліку банк, через який хочете отримати 1000 грн.
  4. «Дія» скерує до обраного банку для генерування віртуальної картки для виплат. Також можна самостійно згенерувати таку картку в одному з долучених онлайн-банків.
  5. Гроші можна витратити на книги, спортзал, квитки в кіно, театр, музеї, концерти або на квитки на поїздки в межах України. До речі, в українців на першому місці серед уподобань саме купівля книг.

Усі кошти потрібно витратити протягом 4 місяців, інакше вони повернуться державі.

Міська муніципальна книгарня «Сяйво книги», що є найстаршою в Києві, чекає на всіх за адресою: вул. Велика Васильківська, 6, щоденно із 10:00 до 21:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]