Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Музиканти та диригенти з 14 країн візьмуть участь у ІV Міжнародному музичному фестивалі «О-FEST-2016»

01 червня 2016 року, 10:58

4-5 червня відбудеться ІV Міжнародний музичний фестиваль «О-FEST-2016», присвячений опереті, опері та мюзиклу. Зокрема, 4 червня фестиваль триватиме у м. Буча. 5 червня о 13:00 біля Арки Дружби народів на гостей чекатимуть різноманітні локації, а ввечері у приміщенні Київського національного академічного театру оперети відбудеться гранд-концерт за участю солістів провідних музичних театрів світу.

Протягом двох днів на гостей чекатиме насичена програма: виступи музичних і танцювальних колективів, пластичні, драматичні та трюкові вистави, художні виставки, майстер-класи, розваги для дітей тощо.

IV Міжнародний фестиваль «О-FEST-2016» – це велика мистецька акція, покликана об’єднати світ за допомогою музики. Вже кілька років поспіль фестиваль збирає на одній сцені артистів-вокалістів і диригентів з багатьох країн світу. Цього року участь у фестивалі беруть представники 14 країн: Чехії, Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, США, Китаю, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, Словаччини, Фінляндії та України.

Засновниками та організаторами фестивалю є Київський національний академічний театр оперети і Бучанська міська рада. Фестиваль проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури України, Київської обласної державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]