Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Kyiv Smart City Forum 2019 відбудеться турнір із Counter-Strike із призовим фондом у 100 тисяч гривень

26 вересня 2019 року, 12:21

1 жовтня під час Kyiv Smart City Forum 2019 пройде Турнір Kyiv Smart City Cup 2019. Призовий фонд змагання з Counter-Strike: Global Offensive складає 100 000 грн. Про це повідомили у Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.

Як зазначили у Департаменті, кіберспорт – другий за популярністю вид спорту у світі після футболу і каталізатор розвитку нової економіки міста. Для популяризації та розвитку комп’ютерного геймінгу в Україні та офіційного визнання кіберспорту поряд із іншими охочих запрошують відвідати фінал турніру Kyiv Smart City Cup 2019 з дисципліни Counter-Strike: Global Offensive.

Реєстрація для участі у змаганні за посиланням: http://www.ksccup2019.com/.

Фінальні змагання стартують у рамках Kyiv Smart City Forum (3-й поверх, Parimatch Champion Hall). Спеціальні гості заходу, які висловлюють підтримку події та розвитку кіберспорту в Україні, зокрема, директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров, виступлять з промовами.

Зірка кіберспорту Данило «Zeus» Тесленко та найсильніший капітан команди Natus Vincere візьме участь у відкритому брифінгу, а також проведе автограф-сесію для відвідувачів.

Отримати квитки можна на сайті Kyiv Smart City. Гості кіберспортивної панелі також матимуть доступ до зони Expo та вертолітного майданчика на Kyiv Smart City Forum 2019.

Після завершення турніру відбудеться церемонія нагородження переможців KSC Cup 2019 та брифінг для журналістів.

16:00 – 16:15 – Церемонія нагородження переможців KSC Cup 2019.

16:15 - 16:45 – Брифінг «Кіберспорт в Україні».

Спікери:

  • Юрій Назаров – директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА;
  • Олександр Кохановський – генеральний директор та співвласник Dream Team;
  • Данило «Zeus» Тесленко – капітан команди Natus Vincere, засновник та директор pro10.

16:45 - 17:15 – Автограф сесія Данило «Zeus» Тесленко.

Для участі у брифінгу представникам ЗМІ необхідно зареєструватися за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]