Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Kyiv Smart City Forum відзначили авторів-переможців проектів Громадського бюджету

31 жовтня 2018 року, 18:54

Під час Kyiv Smart City Forum 2018 авторам-переможцям Громадського бюджету-1 та Громадського бюджету-2 вручили нагороди від КМДА. Участь у нагородженні взяв керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний. Загалом автори отримали 2 Почесні грамоти Київського міського голови, 74 подяки Київського міського голови та 210 Вітальних листів голови КМДА.

«Громадський бюджет – це унікальний інструмент демократії, який дозволяє мешканцям втілити в життя ідеї з розвитку міста. Саме кияни знають, як зробити їхній двір, район та місто загалом кращими! Я щиро радий, що такий інструмент працює у столиці на благо киян. Впевнений, що з кожним наступним роком містяни братимуть більш активну участь у житті міста, голосуючи за проекти Громадського бюджету», – зазначив Дмитро Загуменний.

За його словами, за результатами голосування у Громадському бюджеті-1 перемогли 62 проекти, у ГБ-2 – 141 переможець, а у ГБ-3 отримав перемогу 341 проект.

«У голосуванні за проекти першого Громадського бюджету взяла участь майже 51 тис. киян, у другому – більше 131 тис. містян, а у третьому Громадському бюджеті проголосували понад 154 тис. осіб. Така динаміка свідчить про інтерес киян до проекту та бажання змінювати місто на краще. Сподіваюсь, щороку спектр галузей, де працюватиме столичний Громадський бюджет, збільшуватиметься і працюватиме тільки на користь мешканцям столиці», – підсумував Дмитро Загуменний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]