Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На березі річки Десенка у Деснянському районі облаштують парк активного відпочинку

11 листопада 2021 року, 13:05

На березі річки Десенка в Деснянському районі коштом інвестора облаштують парк активного відпочинку. Для залучення інвестора до реалізації проєкту в установленому порядку буде проведений інвестиційний конкурс. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 2292.

Замовником реалізації проєкту виступає комунальне підприємство по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м. Києва «Плесо». На КП «Київське інвестиційне агентство» покладено розробку та погодження орієнтовних техніко-економічних показників, можливих передпроєктних пропозицій щодо зазначеного об’єкта. Департамент економіки та інвестицій на основі розробленої та погодженої документації готуватиме умови інвестиційного конкурсу.

Метою реалізації проєкту є створення рекреаційно-спортивної зони в Києві та популяризація спорту з воднолижного напряму вейкбордінг. Облаштування парку активного відпочинку не передбачає капітального будівництва, а лише встановлення збірно-розбірних конструкцій.

Оголошення про початок прийому заявок на інвестиційний конкурс із реалізації проєкту «Облаштування парку активного відпочинку на березі річки Десенка (просп. Романа Шухевича) в Деснянському районі» буде опубліковане в газеті «Хрещатик. Київ» та на Офіційному порталі Києва: kyivcity.gov.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]