Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На бульварі Лесі Українки нанесли захисний шар покриття і оновили розмітку

02 жовтня 2019 року, 11:41

На бульварі Лесі Українки дорожники завершили наносити захисний шар покриття. Двошарову емульсію встелили за європейською технологією «Multimac». Загальна площа – 37 тис. кв. м. Також оновили дорожню розмітку. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

«Так званим «захисним чохлом» ми накрили ділянку бульвару Лесі Українки від вулиці Генерала Алмазова до шляхопроводу над бульваром Дружби Народів. Під час робіт асфальт не знімали. Адже за цієї технологією емульсія наноситься зверху. Захист має 2 шари, кожен завтовшки 1,5 см», – повідомив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Захисний шар поліпшує шорсткість та рівність покриття, збільшує коефіцієнт зчеплення, а також захищає дорожній одяг від впливу погодних умов. Наносять його відповідно ДСТУ-Н Б В.2.3-38:2016.

Покриття «Multimac» заповнює усі мікротріщини в асфальті. Також має спеціальну добавку, яка робить його більш стійким до продавлення колесами, додав Олександр Густєлєв.

У столиці є успішні приклади збереження дорожнього одягу завдяки використанню цієї технології. Так, значно продовжили міжремонтний час покриття мосту ім. Патона, проспекту Гагаріна, Столичного шосе.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]