Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На бульварі Вацлава Гавела та шляхопроводі на перетині проспекту Космонавта Комарова та бульвару Вацлава Гавела триває капітальний ремонт

08 серпня 2018 року, 16:48

На бульварі Вацлава Гавела та шляхопроводі на перетині проспекту Космонавта Комарова та бульвару Вацлава Гавела триває капітальний ремонт, нагадують у КК «Київавтодор».

На б-рі Вацлава Гавела продовжуються роботи з улаштування зливової каналізації, монтажу трамвайних рейок та бетонування перехідних ділянок трамвайного переїзду зі сторони вул. Академіка Стражеска.

На шляхопроводі на перетині просп. Космонавта Комарова та б-ру Вацлава Гавела дорожники влаштовують покриття сходів, триває монтаж металоконструкцій ліфтової шахти, планування щебеневої основи майданчику вхідної групи трамвайної зупинки зі сторони вул. Каблукова та інші дорожньо-будівельні роботи.

Крім того, продовжуються роботи і на просп. Академіка Палладіна, зокрема, дорожники укладають середній шар асфальтобетонного покриття, а на шляхопроводі влаштовують гідроізоляцію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]