Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На дорожніх об’єктах тривають капітальний і поточний ремонти в режимі 24/7

21 вересня 2017 року, 15:20

Сьогодні, 21 вересня, у рамках капітального ремонту на площі Льва Толстого облаштовують нижній шар асфальтобетонного покриття, а на Кільцевій дорозі – встановлюють нове бар’єрне огородження. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

На інших об’єктах – вулицях Олени Теліги, Володимирській, Набережному шосе – тривають підготовчі роботи, зокрема демонтаж і встановлення бортового каменю.

Наприкінці минулого тижня дорожники розпочали роботи ще на одній вулиці – Паньківській. На ній наразі знімають пошкоджене асфальтобетонне покриття, демонтують старий бортовий камінь і встановлюють новий.

Триває ремонт транспортних розв’язок столиці. Так, на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського продовжують заміну опорних плит на проїжджій частині, ремонтують 5-ту і 6-ту опори шляхопроводу, а також балки на 10-ому та 11-ому прольотах.

На шляхопроводі на Одеській площі триває ремонт прогонових будов, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова і б-ру Вацлава Гавела – ремонт підпірних стін на підходах до шляхопроводу.

На перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила триває армування плити мостового полотна двох шляхопроводів і підготовка до бетонування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]