Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На фестивалі «Юнь Києва запрошує» презентували безкоштовні соціальні послуги для дітей та батьків (+фото)

28 вересня 2019 року, 15:55

Захід проходить вже більш ніж 25 років поспіль, але кожного року має свою специфіку. Цьогоріч він проходить під гаслом «Місто твоїх можливостей» і орієнтований на молодь підліткового віку. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Цей фестиваль – це наше місцеве «ноу-хау», що відбувається вже 25 рік поспіль. Подібних масштабних заходів не робить ніхто в Україні. Сьогодні тут взяли участь більше 40 громадських організацій та усі соціальні служби Києва. Основна ідея фестивалю – це об’єднати родини, закликати батьків проводити більше часу з дітьми. Але поряд із тим, місто тут презентує усі послуги, які можуть отримати батьки і діти від соціальних служб безкоштовно», – зазначила Марина Хонда.

У рамках фестивалю також було презентовано послуги неформальної освіти державних та громадських закладів міста Києва для дітей соціально незахищених категорій. Також учасники заходу популяризували сімейні форми виховання, здоровий спосіб життя та безпечну поведінку, волонтерський та скаутський рух, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності, формування активної громадської позиції у сімей міста Києва.

Також, у рамках заходів до Дня усиновлення працював інформаційний майданчик, щодо сімейних форм виховання дітей, які залишились без батьківського піклування. До участі у заході долучилися близько 5 тисяч киян та гостей столиці.

Фестиваль «Юнь Києва запрошує» 2019

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]